Monday, 10 December 2012

Encik Suami

Assalam...

sebelum lupe, sy nak tulis dulu...

wahai encik suami yang membaca belog saya ini...

bebyboi sayaaaang... (ececeeh nak bodek nih..)
 saya memerlukan,
-pen dan buku nota/diary untuk buat planning untuk tahun depan.. (u noe me, pandai rancang, mmg tip topp tp bab2 laksanakan...cam hampehh kan..bang?)
-but i really need it untuk buat schedule pra tahun depan n i nak try tgok aktiviti2 yg i boleh i buat tahun depan... pra especially..
- i nak buat bajet tuk tahun 2013 skali...
- kalau abg nak lg senang kan...beli... Note II pun yaya tak kesaaah...hahaha~

but, takpela, yg penting buku n pen tu...

Firaaaz dah bangun...alahaiiii.... sat agi tulis lain...

2 comments:

ahsfantasy24 said...

hehhee.. note II terus lah abang,
kalau buku nota nanti takut firaz koyak lak :D

~ Lady Nad ~ said...

yeyeahhh.. bagus ayu.. bagus.. hehehe

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...