Thursday, 22 September 2011

.Semangat Perlu Terus MEMBARA..

Assalam..
Goodmorning everybody. 


lately banyak buat blogwalking n meninjau2 blog org lain..
tetibe trase jeles yang teramat sgt OKEH.
napelah org lain menulis sgt baik, berinformatif dan sebagainya..
i'm madly jelous!


huhu..Anyway,
it made me much eager to write better..
tp kekangan masa mungkin jadi penghalang, sementelah internet put ciputt2..
tapi takpe. kekangan ni harus jadi cabaran, bukan?


Lagi sebulan lagi di IPG ni.
saya SGT HAPPY!
sebab hanya meniti hari tuk meninggalkan IPG ni.
Kembali nak berkepit dgn suami pasni...yeyeye! *lompat2*
-done, takmo ckp pasal hubby lg ni-


erm, nak tinggalkan maktab bukan maen,
tp nak buat esaimen sgt CULAS!
i've got 3 Assignment to do.
oh, tambah lagi kene wat jurnal AR tu, 
nak edit lagi LAPORAN.
hurm. at least 5 work MORE.


Pembentangan Action Research done yeterday,
n todayy.. we are FREEE..yahooo~
tak lah daku tersiksa mendengar presentation kwn2 kerana mengantok.
bukan mereka present tak best, tp pensyarah suh dtg gak walau dah bis bentang.
tp takpe, kami budak baik, mesti ikut punye pensyarah kata ape.
hihi.. that's the moral value yang ade pada kelas kami. PRAKS.
i love them so much.


Hubby, kau selalu di hati.
jgn nakal2. takmo. takmo. takmo.
:)


sekarang, saya bersemangat mahu membuat kerja / esaimen En Fazli.
one of my best lecturer in IPG.
Seronok berada di kelas En Fazli B. Mohd Bazin.
banyak pengalaman2 yang dikongsi.
n the part is dia suka berkongsi cerita..
sesungguhnya En Fazli sorg lectrer yang baik,
moga Allah menambahkan rezekinya dan memudahkan perjalanan hidupnya.
oh, how i love all my lecturer!


Okeh, i'm back wit semangat yang membara...
nak list dulu jadual tuk setelkan kerja (walupun kdg2 tak ikut)
Then, i assume i akan setelkan semua kerja before this coming MONDAY.


Ya Allah, 
aku berniat ke atas mu Ya Allah..
Permudahkanlah segala pekerjaan ku dan suami ku..
Amiin..


*btw, i miss my keluarga mertua. thought about them a lot lately..rinduu tok..*
daaa~


love,
Isteri aiman.

4 comments:

imHepPie said...

xpe aje...utk penulisa juz b urself..kita x perlu nak ikut cra org sbb kita tau apa yg kita nak kan....btw, cayok2 esemen hahaha

~ Lady Nad ~ said...

hello bebeh..
tengs dear.. tp tulah, geram tgk org len berbelog! smangat belog kembali selepas tak brape bz ni.. huhu.. continue wat esemen..oh, damn bored!

ahsfantasy24 said...

Ayu doakan akak sntiasa bhagia
di sisi en eman, hehe :)

~ Lady Nad ~ said...

terima kaseh adik syg ku...
doa kak utk ayu jugak..
di samping org tersayang..

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...